Fräscha linnén till erat hotell

​Vi hyr idag ut linnén till flera av Stockholms bästa hotell, snabbt, smidigt och enkelt.  Vi ser till att skräddarsy en lösning anpassad till just er.​ 
Unika linnén till eran restaurang

​Ett fint dukat bord förhöjer matupplevelsen. Vi tvättar och hyr ut bordslinnen till eran restaurang. Alla företag varierar i storlek och står därför inför olika behov.
Rena och sköna kläder

​Ställer erat företag höga krav på ren och fräsch klädsel? Vi kemtvättar och manglar era kläder beroende på bransch.
Snygg entrématta till eran dörr

​En hel och ren entrématta är välkomnande och ger ett bra första intryck. Hos  oss kan ni välja mellan att hyra, tvätta eller köpa entrémattor av högsta kvalitet.
Lär dig mer om oss

​Vi är ett familjeföretag med passion för textil och natur. Företaget grundar sig på flera generationers erfarenhet, kontakta oss så hjälper vi er.
Vi har erbjudit våra kunder professionell tvättservice i mer än 20 år.
Vi vill att du instinktivt känner att det är inte bara kvaliteten på vår service som skiljer oss från andra tvätterier. Det är resultatet av generationers erfarenhet och lyhördhet mot mot våra kunder som utvecklat oss till vad vi är idag. Det är den outtröttliga ansträngningningen att överträffa våra egna (och våra kunders) höga förväntningar på service, kvalité och pålitlighet. Det är engagemang och envishet som har lett till erkännande över hela Stockholm. 

Vi är specialister på alla sorters tvätt,. Vi tvättar åt hotell, restauranger,och museum. Det är därför när ni väljer ett tvätteri, det spelar egentligen ingen roll vilken verksamhet ni bedriver eller vart i Stockholm ni har er verksamhet, Södra Vanadistvätten är tvätten för er. 

1330_1841330_184
1330_184